Toneel Atelier

Wou je altijd al een keer toneel spelen? Heb je zin om te experimenteren met kostuums, personages en gewoon eens zot doen? Kom dan zeker naar het Toneel Atelier in de bib van Diegem! (Momenteel volzet)

When
Van 12 september 2018 tot 8 mei 2019

workshop Gezonde brooddoos Diegem

Tijdens de workshop Gezonde brooddoos ga je samen met een diëtiste aan de slag om je boterhammen voortaan anders en gezond te beleggen. Max. 20 deelnemers, indien kinderen inschrijven mogen ze vergezeld worden door één ouder. inschrijving verplicht.

When
woensdag 15 mei 2019

Workshop Gezonde brooddoos Machelen

Tijdens de workshop Gezonde brooddoos ga je samen met een diëtiste aan de slag om je boterhammen voortaan anders en gezond te beleggen. inschrijving verplicht. Max. 20 deelnemers, indien kinderen inschrijven mogen ze vergezeld zijn door één ouder.

When
woensdag 15 mei 2019

Film: Lilo and Stitch

Op het weelderige, tropische Hawaï adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje (dat denkt ze tenminste dat het is).

When
woensdag 15 mei 2019

Gezelschapsspelletjes in de bib!

Je kan in de bib in ruil voor je lidkaart een gezelschapsspel krijgen om gezellig met vrienden of familie te spelen in de leeszaal. Ben je het ene spel beu? geen zorgen! Als je het spel terugbrengt naar de balie kan je er een nieuw kiezen.

When
Van 23 januari 2019 tot 29 mei 2019

Digitopia, een digitale workshop

Kom in de bib al spelend bijleren over digitale thema's, heb je vragen over computers? Je tablet of smartphone? Heb je hulp nodig bij een computeropdracht voor school? Wil je meer weten over sociale media? kom dan zeker naar Digitopia in de bib van Diegem!

When
Van 10 oktober 2018 tot 5 juni 2019