Dvd Engels

Star Trek. Discovery, Season 1

Sonequa Martin-Green (acteur), Jason Isaacs (acteur), Doug Jones (acteur)

Star Trek. Discovery, Season 1

Sonequa Martin-Green (acteur), Jason Isaacs (acteur), Doug Jones (acteur)

1 exemplaar beschikbaar

Taal
Engels
Uitgever
CBS, © 2018
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 10 uur en 44 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083168278

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Machelen hoofdbib

zondag: Gesloten
maandag: 15:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00 - 19:00
donderdag: 15:00 - 18:00
vrijdag: 15:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 12:30

Adres

Vilvoordelaan 43
1830 Machelen
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 252 14 34
Beschikbaarheid Uitgave Volume Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Uitgave
CBS, © 2018
Volume
Seizoen 1
Plaats in de bib
Volwassenen fictie TV-series
STAR

Over Sonequa Martin-Green

Sonequa Martin-Green (Russellville, 21 maart 1985), geboren als Sonequa Martin, is een Amerikaans actrice.

Biografie

Martin-Green heeft gestudeerd aan de University of Alabama in Tuscaloosa waar zij in 2007 haar diploma haalde in theaterwetenschap en dans.

Martin-Green is getrouwd met Kenric Green.

Filmografie

Films

  • 2014 Shockwave Darkside – als soldate Lang
  • 2011 Yelling to the Sky – als Jojo Parker
  • 2011 Da Brick – als Rachel
  • 2009 Rivers Wash Over Me - als Shawna King
  • 2009 Toe to Toe – als Tosha
  • 2008 Blind Thoughts – als Jenna Lopez
  • 2005 Not Quite Right – als Coco Delight

Televisieseries

Uitgezonderd eenmalige gastoptredens.

Suggesties