Boek
Nederlands
Een jonge vrouw probeert haar relatie nieuw leven in te blazen na haar affaire en organiseert ondertussen een Nieuwjaarsbal.
Titel
Een nieuw begin
Auteur
Santa Montefiore
Vertaler
Erica Feberwee
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Flappy investigates
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2022
283 p.
ISBN
9789022596654 (paperback)

Besprekingen

Een romantisch verhaal over een vrouw die haar relatie nieuw leven probeert in te blazen na het einde van haar affaire. Flappy houdt zich ondertussen bezig met het organiseren van een Nieuwjaarsbal. Haar zoon en zijn onuitstaanbare vrouw komen over uit Australië en zullen zich misschien vestigen in Badley Compton. Ook is er een nieuw stel in de buurt komen wonen, dat het net iets anders aanpakt. Zal het bal een succes worden? En zal Flappy Charles’ avances weten te weerstaan? In vlotte, zeer toegankelijke stijl geschreven. Santa Montefiore (Winchester, 1970) is een internationaal bekende Britse auteur. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De tuinen van Devon'.

Over Santa Montefiore

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Santa Montefiore, geboren als Santa Palmer-Tomkinson (Winchester, 2 februari 1970), is een Brits schrijfster.

Privé

Montefiore is de dochter van Charles Palmer-Tomkinson en Patricia Palmer-Tomkinson, en zus van Tara Palmer-Tomkinson. Haar vader vertegenwoordigde zijn land met skiën op olympisch niveau tijdens de Olympische Winterspelen van 1964. Haar familie is meer dan dertig jaar bevriend met prins Charles.

Voordat ze Spaans en Italiaans studeerde aan de Universiteit van Exeter, werkte ze een jaar op een Argentijnse ranch. Voordat ze terugkeerde naar het Verenigd Koninkrijk, woonde ze in de jaren negentig jarenlang in Buenos Aires. Vier van haar boeken spelen zich af in Argentinië.

Ze is getrouwd met auteur en historicus Simon Sebag Montefiore, met wie ze twee kinderen heeft. Voor hun huwelijk bekeerde Montefiore zich tot het jodendom.

Bibliografie…Lees verder op Wikipedia