Boek
Nederlands

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco

Rutger Vink (auteur), Thomas Van Grinsven (auteur), Sabine Van der Stadt (illustrator)
+1
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco
×
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco De avonturen van Rutger, Thomas en Paco
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Het Pretpark is het superspannende derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd?

Als Rutger, Thomas en Paco in d
Titel
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco
Auteur
Rutger Vink Thomas Van Grinsven
Illustrator
Sabine Van der Stadt
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2023
Verschijningsdatum
30-09-2023
ISBN
9789030509516 (hardback)

Over Rutger Vink

Rudolf Gerard (Rutger) Vink (Vlaardingen, 2 september 1989), bekend onder zijn artiestennaam Furtjuh, is een Nederlandse youtuber die tevens deel heeft genomen aan verscheidene televisieprogramma's. Hij heeft op 21 augustus 2022, de 1 miljoen abonnees op zijn YouTubekanaal gehaald. In augustus 2023, haalt hij de 330k volgers op zijn Tiktokaccount genaamd Rutgervink.

YouTube-geschiedenis

Vink begon in 2011 met de opleiding advertising aan de WdKA. Hij begon in 2012 met het maken van video's en vlogs, die aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Hij maakt liedjes, parodieën, doet sketches en challenges. In het nieuws kwam hij onder andere met een video over zijn coming-out.

In 2015 won Vink een VEED Award voor Beste Mannelijke Youtuber. In 2016 was hij wederom genomineerd, maar hij won deze keer niet.

Op 21 augustus 2022 behaalde Vink met zijn YouTube-kanaal Furtjuh de 1 mi…Lees verder op Wikipedia