Dvd Engels

Billions. Seizoen 2

Paul Giamatti (acteur), Damian Lewis (acteur)

Billions. Seizoen 2

Paul Giamatti (acteur), Damian Lewis (acteur)

1 exemplaar beschikbaar

Titel
Billions. Seizoen 2
Acteur
Paul Giamatti Damian Lewis
Taal
Engels
Uitgever
CBS DVD, © 2018
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 9 uur en 3 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083146450

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Machelen hoofdbib

zondag: Gesloten
maandag: 15:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00 - 19:00
donderdag: 15:00 - 18:00
vrijdag: 15:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 12:30

Adres

Vilvoordelaan 43
1830 Machelen
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 252 14 34
Beschikbaarheid Uitgave Volume Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Uitgave
CBS DVD, © 2018
Volume
Seizoen 2
Plaats in de bib
Volwassenen fictie TV-series
BILL

Over Paul Giamatti

Paul Edward Valentine Giamatti (New Haven, 6 juni 1967) is een Amerikaans acteur, in 2005 genomineerd voor een Academy Award voor Beste Mannelijke Bijrol.

Giamatti's carrière begon in de jaren 90. Hij speelde voornamelijk bijrolletjes. Na de eeuwwisseling is Giamatti ook steeds vaker te zien in de hoofdrol. Zijn bekendste rollen zijn die van Harvey Pekar in American Splendor, Miles Raymond in Sideways en Joe Gould in Cinderella Man.

Giamatti is de jongere broer van acteur Marcus.

Filmografie

  • She'll Take Romance (1990) (tv)... Heckler #2
  • Past Midnight (1992)... Larry Canipe
  • Singles (1992)... Kissing Man
  • NYPD Blue (1994)... Man In Sleeping Bag (episode "You Bet Your Life")
  • Mighty Aphrodite (1995)... Extras Guild Researcher
  • New York News (1995)... Dr. Wargner (episode "Past Imperfect")
  • SabrinaLees verder op Wikipedia