E-boek
Nederlands

De orchideeëntuin

Ook verschenen als 'Terug naar Wharton Park'

Lucinda Riley (auteur)
+1
De orchideeëntuin
×
De orchideeëntuin De orchideeëntuin

De orchideeëntuin

Ook verschenen als 'Terug naar Wharton Park'

Eén van de bedienden van een Brits landgoed en de grootmoeder van de huidige generatie vertellen over het liefdesleven van een jong echtpaar vlak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Titel
De orchideeëntuin
Ook verschenen als
'Terug naar Wharton Park'
Auteur
Lucinda Riley 1966-2021
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Hothouse flower
Uitgever
Amsterdam: Xander Uitgevers, 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789401610520

Andere formaten:

Over Lucinda Riley

CC BY 4.0 - Foto van/door Unnamed photographer for Cappelen Damm publishers, Oslo

Lucinda Riley, pseudoniem van Lucinda Edmonds (Lisburn, 16 februari 1965 – Drumbeg, 11 juni 2021) was een Noord-Iers schrijfster van historische fictie en actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Leven

Lucinda Riley, die dramaturgie studeerde, had in haar jeugd een carrière als theater- en televisieactrice. Ze had veel gereisd, vooral in het Verre Oosten. Na op 22-jarige leeftijd aan klierkoorts te hebben geleden, begon ze te schrijven en publiceerde haar eerste roman twee jaar later. Riley schreef haar eerste acht romans, waarmee ze in 1992 begon, onder haar geboortenaam Lucinda Edmonds. Daarna gebruikte ze het pseudoniem Lucinda Riley. Vanaf 2013 schreef ze aan de serie De Zeven Zussen. Van deze reeks zijn wereldwijd al zo'n 30 miljoen boeken verkocht.

Lucinda Riley wo…Lees verder op Wikipedia