Boek
Nederlands

Sex safe

Fajah Lourens (auteur), Selwyn Senatori (illustrator)
+1
Sex safe
×
Sex safe Sex safe
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Informatie in korte hoofdstukken over de veranderingen die er in je lichaam plaatsvinden tussen je 10de en 16de jaar. Het geeft antwoorden op allerlei vragen over seks en wat daar allemaal mee samenhangt.
Onderwerp
Seksualiteit, Puberteit
Titel
Sex safe / Faya Lourens; illustraties Selwyn Senatori
Auteur
Fajah Lourens 1981-
Illustrator
Selwyn Senatori
Taal
Nederlands
Uitgever
Purmerland: MKBM Publishing, 2019
134 p. : ill.
ISBN
9789082844542 (paperback)

Over Fajah Lourens

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Roy van Ingen

Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlands actrice, model, dj, modeontwerpster, fitnessgoeroe. Als dj is ze bekend onder de naam Faya en Hanna Black.

Werk

Televisie

Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden, die ze drie seizoenen speelde. Daarnaast speelde ze een gastrol in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf!. In 2004 is ze te zien in de musicvideo Moppie van Lange Frans & Baas B feat. Brace. Ook speelde ze een tienermoeder in de videoclip van het nummer Zet Um Op (Baby) van de Nederlandse rapper Kempi.

Op 24 maart 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS6-programma So You Wanna Be a Popstar. In de sing-off verloor ze van Nelleke van der Krogt. Lourens nam deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica. Haar deelname aan het derde seizoen…Lees verder op Wikipedia