Game
Engels

Detroit : become human

Detroit : become human

Platform:
Kara is een android die moet functioneren in Detroit, een plek waar mens en robot samen leven. Robots worden gebruikt voor alledaagse dingen en worden verkocht om de mens te dienen. Kara ontsnapt zodat zij een vrij leven kan leiden.
Titel
Detroit : become human
Taal
Engels
Uitgever
London: Sony Interactive Entertainment Europe, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; network features, 42.93 GB minimum, DualShock® vibration function, HD Video output 720p-1080i-1080p, PS4 Pro Enhanced
EAN
0711719396871

Besprekingen

Het is 2038 en overal in de stad Detroit zijn geavanceerde robots die maar één functie hebben: het dienen van de mensheid. Door een fout in het systeem ontwikkelen de robots emoties en gaat het helemaal mis. Als speler volg je het verhaal van drie van die robots wanneer ze emoties ontwikkelen en ze besluiten om te ontsnappen. Voorkom dat de harmonie tussen mensen en robots verdwijnt waardoor totale chaos kan ontstaan. Pu.nl/Tjeerd geeft het spel een score van 87 (van 100): ‘Detroit: Become Human is soms ietsje langdradig en een tikkeltje suf, maar voor de rest ziet het er waanzinnig uit en blinkt de game uit in een indrukwekkend aantal keuzemogelijkheden verpakt in een spannend, sterk verhaal’.