Royal : een bijzondere jonge vrouw ontdekt haar ware afkomst

Danielle Steel (auteur), Tineke Funhoff (vertaler)
+1
Royal : een bijzondere jonge vrouw ontdekt haar ware afkomst
×
Royal : een bijzondere jonge vrouw ontdekt haar ware afkomst Royal : een bijzondere jonge vrouw ontdekt haar ware afkomst

Royal : een bijzondere jonge vrouw ontdekt haar ware afkomst

Anne Louise is de dochter van prinses Charlotte die in de Tweede Wereldoorlog op het Engelse platteland woonde en daar overleed. Lucy, een vriendin van Charlotte heeft Anne Louise opgevoed als haar dochter maar onthult op haar sterfbed dit geheim.
Titel
Royal : een bijzondere jonge vrouw ontdekt haar ware afkomst
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Tineke Funhoff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Royal
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2022
287 p.
ISBN
9789024598946 (paperback) 9789021034980 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een meeslepend verhaal van de bekende schrijver Danielle Steel. Het boek volgt het verhaal van de Engelse prinses Charlotte, die in de Tweede Wereldoorlog onderduikt op het platteland en leert paardrijden, en haar onwettige dochter die opgroeit als dochter van de stalmeester en later in haar leven langzaam haar echte afkomst leert kennen en de liefde vindt in adellijke sferen. In vriendelijke, toegankelijke geschreven. Voor een breed lezerspubliek. Danielle Steel (New York, 1947) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver, jeugdauteur en romanschrijver. Ze schreef meer dan zestig boeken. Haar werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia