Dvd
Engels

Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog

Cecilia Aranovich (regisseur)

Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Als het hondje Courage in zijn woonplaats Nergens, Kansas een vreemd voorwerp vindt, komen Scooby-Doo en zijn vrienden te hulp. Ze treffen een gigantische sprinkhaan, die de aanvoerder is van een leger insecten. Kunnen de vrienden het insectenleger verslaan? Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog
Regisseur
Cecilia Aranovich
Uniforme titel
Straight outta nowhere : Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2021
1 dvd-video
Oorspr. opname
2021
Speelduur
142 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Zweeds Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op personages gecreëerd door Hanna-Barbera Productions
EAN
5051888258224

Besprekingen

Een cross-over-aflevering uit 2021 in de langlopende animatieserie* over Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde en altijd hongerige Deense dog. Scooby-Doo werkt samen het hondje Courage, hoofdpersoon in de animatieserie ‘Courage the cowardly dog’ (1999-2002). Courage woont met zijn baasjes Eustace en Muriel Bagge in het plaatsje Nergens, Kansas. Als hij een vreemd voorwerp vindt, komt Scooby-Doo te hulp, samen met zijn baasje Shaggy en hun vrienden Velma, Fred en Daphne, die samen Detectivebureau Mystery Inc. vormen. Al snel vinden de honden een gigantische sprinkhaan, die de aanvoerder is van een leger insecten. Kunnen de honden hun angst overwinnen en het insectenleger verslaan? Vanaf ca. 9 jaar.