Dvd Engels

Five easy pieces

Bob Rafelson (regisseur), Jack Nicholson (acteur), Karen Black (acteur)

Five easy pieces

Bob Rafelson (regisseur), Jack Nicholson (acteur), Karen Black (acteur)
Genre:
In de reeks:

1 exemplaar beschikbaar

Titel
Five easy pieces
Regisseur
Bob Rafelson
Acteur
Jack Nicholson Karen Black 1939-2013 Susan Anspach
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
1970
Speelduur
94 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, en andere talen Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans en andere talen
EAN
8712609634884

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Machelen hoofdbib

zondag: Gesloten
maandag: 15:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00 - 19:00
donderdag: 15:00 - 18:00
vrijdag: 15:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 12:30

Adres

Vilvoordelaan 43
1830 Machelen
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 252 14 34
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Uitgave
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
Plaats in de bib
Volwassenen fictie Film
FIVE

Over Bob Rafelson

Robert (Bob) Rafelson (New York, 21 februari 1933) is een Amerikaans filmregisseur.

Levensloop

Rafelson werd geboren in New York in een Joods gezin. Hij studeerde wijsbegeerte aan Dartmouth College. Na zijn studie ging hij bij de televisie aan de slag als scenarist. In 1962 vestigde hij zich in Hollywood om er te werken voor de filmstudio Universal. In 1968 debuteerde hij als filmregisseur. Hij behoort tot de regisseurs van New Hollywood, die in de jaren 70 de Amerikaanse filmindustrie moderniseerden. De dramafilms Five Easy Pieces (1970) en The Postman Always Rings Twice (1981) worden beschouwd als zijn bekendste werk.

Filmografie

  • 1968: Head
  • 1970: Five Easy Pieces
  • 1972: The King of Marvin Gardens
  • 1976: Stay Hungry
  • 1981: The Postman Always Rings Twice
  • 1987: Black Widow
  • Lees verder op Wikipedia